opc_loader

HOME BLOK DESIGNERS WALLS LOGO11

Welkom bij Designers Walls!
 

Het is zo leuk om je te mogen vertellen over Designers Walls!! Wij zijn een ontwerp-team dat totaal verslingerd is aan alles wat met een opvallend interieur te maken heeft. Om de sleur te doorbreken, maken wij gedurfde keuzes voor het interieur. Speciaal voor jou bieden wij een mix aan van vernieuwende collecties voor wand en vloer. Onze site zit boordevol gezelligheid, luxe en kleur! Met grote regelmaat voegen we nieuwe creaties toe om je te verrassen.
 

Average is out, Awesome is in
Ons motto is: “Average is out, Awesome is in“ (alledaags is uit, adembenemend is in). Zet jouw personality centraal in je interieur, door middel van karaktervolle kleuren, mooie patronen en beautiful eyecatchers. Het is superfijn om thuis te komen in een woning die jouw unieke stijl van warmte, moed en happiness weerspiegelt! 

Ontzorgen!
Het team vind het heerlijk om dingen voor je te ontwerpen of op te lossen. Advies geven? Op maat maken? Een visuele impressie zien? Behanger nodig? No Problem! Gaan we regelen, daar krijgen wij juist energie van!

 

Voor zowel Consument als Hospitality-branche
Of het nu om een kleine inrichting gaat of een groot totaalproject, wij van Designers Walls vinden dat iedere klant van start tot finish, echte service verdient. Wij werken voor zowel de particuliere- als de zakelijke markt, voor branche stylisten, winkels, hotels, horeca, architecten, etc. Wij leveren materialen geschikt voor consumentengebruik als voor de hospitality-branche. 

 

Veel kijk- en koopplezier!

Team Designers Walls
 

 “Average is out, Awesome is in"
-
 Designers Walls

 


Designers Walls is een onderdeel van MEGA MEDIA Groep, NL.

Stel hier jouw vraag

*
Beveiligingscode
CAPTCHA Image
Ik kan de beveiligingscode niet goed zien