opc_loader

Wat gebeurd er na uw bestelling?
Na het plaatsen van uw order, ontvangt u via de mail een orderbevestiging en betalingsgegevens. Na ontvangst betaling nemen wij de order definitief in behandeling.

Hoe snel ontvang ik mijn bestelling?

  • Behang: +/- 1,5 week
  • Vinyl Karpet: 14 dagen
  • Kunst: in onderling overleg


Wat zijn de verzendkosten in Nederland?
Alle bestellingen via Designers Walls zullen gratis bezorgd worden in Nederland met PostNL. De verzendkosten naar het buitenland verschillen per land en worden bij het afrekenen getoond.


Kan ik mijn bestelling ook ophalen in Almere? 
Ja, u kunt uw order ook ophalen in onze showroom in Almere. Uw bestelling zal dan binnen de reguliere levertijd geleverd worden in onze showroom. Het adres is: De Steiger 77, 1351 AE Almere.

Kan ik mijn bestelling volgen?
Op het moment dat uw order wordt verzonden ontvangt u een email met hierin een track & trace code. U kunt uw verzendprocedure zo zelf in de gaten houden.

Retouren
Bent u niet tevreden over het product? Is het beschadigd? Dat vinden wij heel vervelend. Ons retourbeleid hangt van de situatie af en we vragen u daarom vriendelijk om ons altijd eerst een email te sturen met de uitleg van de situatie, voorzien van foto's indien nodig.

Kan ik altijd alles retourneren?
Het behang en de vloeren worden op afroep geproduceerd door onze leveranciers. Om deze reden kunnen wij geen retouren accepteren in het geval van ontevredenheid, of onjuiste metingen, zie algemene voorwaarden. Om twijfels weg te nemen raden wij ook aan om een staal te bestellen of om langs te komen in onze showroom om het product te bekijken. Echter, iedere situatie is uniek en we zoeken altijd in goed overleg met de klant naar een geschikte oplossing.  


Er zullen wel retouren geaccepteerd worden bij een defecte of beschadigde levering van producten. Het product zal in de originele verpakking getourneerd moeten worden binnen 14 dagen na het bestellen.