opc_loader

È NECESSARIA LA RISPOSTA RAPIDA? WHATSAPP +316 4098 3422 OPPURE USA IL CALCOLATORE SOTTO - SPEDIZIONE IN TUTTO IL MONDO - PERSONALIZZAZIONE POSSIBILE
 

 

 

  

MEGA MEDIA werkt samen met diverse mooie merken en ontwikkelt tevens Private Labels met meerdere collecties voor wand en vloer. Schitterende series die door onze studio zijn gemaakt en o.a. via de betere woonwinkels verkrijgbaar zijn. De ontwerpen zijn door maatwerk verder te vormen naar uw wensen. Zo is het mogelijk dat wij binnen de ontwerpen aanpassingen maken, om aan te sluiten bij uw specifieke situatie. Tevens zijn de kleurstellingen te wijzigen en bieden wij wallcovering-extensions aan om in uni-dessin uw muren verder uit te kunnen vullen. U krijgt dan naast een hoofdthema een doorzetting in dezelfde sfeer maar dan in uni banen voor links en/of rechts naast het hoofdthema.

Daarnaast bieden wij een gamma van producten met custom made design volgens de hoogste standaard in vloer, wand en plafond. Hierdoor kunnen wij uw ambiance een volledig persoonlijke uitstraling geven die ongekend is, waarbij ontwerpen in elkaar overlopen, voor een goede prijs en snelle levertijd.
contactformulier

Fai la tua domanda qui

geen bcc meer is gevoelig voor spam
*